O baie veselă și însorită cu nuanțe de galben

 by  ; March 13, 2018; in DESIGN & DECORATE

Astăzi exploram o amenajare a unei băi, făcută pentru a creea un cadru modern și totodată relaxant. Această baie a trecut printr-o reamenajare care printre altele a presupus înlocuirea căzii și instalarea unui cabină de duș mare schimbarea care o face mult mai spațioasă și tot odată inspiră luxul.

Gresia în stil clasic a fost aleasă pentru a creea un contrast elegant cu accesoriile moderne. Pardoseala imitație de dușumea te duce cu gândul la amenajările cu stil ale locuințelor nobiliare din perioada secolului XIX.Oglinda mare de deasupra reflectă lumina în interiorul încăperii, iar rama se potrivește culorii podelei de stejar. Adezivul alb între plăci aduce o tușa modernă și întregul aspect este potențat cu accesorii galbene ce alunga monotonia. Scaunul galben-luminos, poziționat lângă chiuvetă, creează o suprafață suplimentară și la îndemână.

Peretele fals, la sfârșitul cabinei de duș, crează un colț util pentru a depozita gel de duș și șampon, în timp ce în spatele acestuia este suficient spațiu pentru a ameneja un raft în stil scară.Alegeți acest tip de rafturi pentru o senzație relaxantă, casual – este locul perfect pentru accesorii, atât practic, cât și decorativ, si se încadrează perfect în schema de culori. Prosoapele galbene sunt supersoft, iar prosoapele de culoare gri și albe au fost amestecate pentru a da spațiului un aspect clasic.

Baia devine astfel o cameră ca oricare alta, perfect încradrată în tema locuinței, fără a își pierde însă personalitatea. Aceste cârlige drăguțe ale domnului și doamnei vor face că niciodată nu vă veți amesteca prosoapele!