Bucatarie de la spatiu pentru gatit la spatiu de relaxare

 by  ; March 13, 2018; in DESIGN & DECORATE

Uitați de scaunele banale de bucatarie cu care v-ati obisnuit. Tot mai multi sunt cei care aduc mobilierul de living în același spațiu în care gătesc și mănâncă. Poate că este un efect al planurilor tot mai des intalnite in  are spatiul deshis intre bucatarie si living devine tot mai intalnit. Canapele sunt un mod sofisticat de a separa spațiile, la urma urmei, și banchete frumoase și canapele pot crea o colț elegant de mic dejun.

Pana la urma totul se reduce la amanejarea casei, în special în zonele în care petreceți atât de mult timp. “O mulțime de clienți au canapele și zone de relaxare în bucătăriile lor”, spune Zoe Parker de la deVOL Kitchens, citata CountryLiving.com. “Cred că bucătăria a devenit mult mai puțin un loc pentru a pregăti pur și simplu mese și mai mult spațiu pentru familii și prieteni să se adune și să gătească împreună, să se relaxeze și să se răcească”.

deVOL

Desigur, este bine cunoscut faptul ca bucătăriile sunt cele mai expuse la murdarie, astfel încât deversările și petele sunt o preocupare serioasă. De aceea, Maureen Welton, director creativ la articol, recomandă alegerea mobilierului cu perne reversibile sau coperți detașabile și întrebări despre protectori și spray-uri atunci când cumpărăți canapele și scaune.

“Evitați tapițeria ușoară sau catifelatele delicate care vor pata și marca cu ușurință”, adaugă Welton. “Dacă mergeți pe varianta de scaune tapițate, alegeti o țesătură întunecată sau marmorată cu un tricot strans, care va fi ușor de curățat atunci când deversările se vor întâmpla în cele din urmă. Preferabil este sa alegti piele care este cunoscută pentru dezvoltarea unei patine pe măsură ce ea îmbătrânește, deci cu o mică protecție, orice urme minore de vărsare și zgârieturi vor absorbi în timp și ar face să arate mai bine odată cu vârsta. “